0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Echipament-de-protectie.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile clientului

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Clientului

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Recomandari pentru clienti

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Publicitate si linkuri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Legea Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Produsele afisate pe Echipament-de-protectie.ro

Fotografiile produselor afisate in Echipament-de-protectie.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, Echipament-de-protectie.ro depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client. In acelasi timp Echipament-de-protectie.ro informeaza ca pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau, produse si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. Continutul Echipament-de-protectie.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/importatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Echipament-de-protectie.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Echipament-de-protectie.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Echipament-de-protectie.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

 

Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

 

Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

Fiecare dintre produsele cumparate de pe Echipament-de-protectie.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator/importator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. Echipament-de-protectie.ro nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau importatorul produsului in Romania.

 

Metoda de plata a produselor

 

1. Plata cash la livrarea produselor  - Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.

2. Plata cu card online   - In cazul in care doriti sa platiti printr-un card bancar, bifati aceasta optiune in ultimul pas al comandarii si veti fi directionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online. 
Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la
SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL sau la angajatii SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL.  Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online. 

3. Plata cu Ordin de Plata - In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

4. Plata cu Card la sediu - Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard. In cazul in care optati pentru plata cu card Avantaj este posibila numai achitarea integrala a produselor (nu si in RATE). POS-ul nu accepta carduri de tip American Expres.

Metoda de livrare a produselor

Livrarile se fac cu personalul propriu, cat si prin curier rapid.

 

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului" 


Contacteaz─â-ne telefonic! 0763 996 485 / 0745 222 221 / 031 426 32 16
Se incarca...