0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT

Returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

  • Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
  • SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
  • Costul transportului produselor de la SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL catre client si de la client catre SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRLL revine in responsabilitatea clientului.

Pentru orice detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati.


Contacteaz─â-ne telefonic! 0763 996 485 / 0745 222 221 / 031 426 32 16
Se incarca...