0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT

Garantie

SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie.

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel:

  • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
  • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice.

Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte:

  • Certificatul de garantie in original,
  • Factura in original,
  • Utilajul defect.

Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service. La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor.


Contacteaz─â-ne telefonic! 0763 996 485 / 0745 222 221 / 031 426 32 16
Se incarca...